veiligheidIT-beveiliging wordt steeds belangrijker door recente wetswijzigingen.
Een toename van technologieën en apparaten in een bedrijf, samen met gebruikers die hun eigen apparaten meebrengen en leveranciers die toegang hebben tot bedrijfssystemen, vergroot het aanvalsoppervlak, de beheerslast en uiteindelijk het beveiligingsrisico voor het bedrijf.
IT-audits:
Moderne IT-infrastructuren zijn complex en evolueren voortdurend, het is belangrijk voor elk bedrijf om een goed begrip te hebben van het huidige IT-domein.
HKE Installatietechniek heeft zeer bekwame ingenieurs die ervaring hebben met het controleren van complexe infrastructuur en die gedetailleerde rapporten kunnen produceren met aanbevelingen voor verbetering en acties om te voldoen aan de best practices van leveranciers en de industrie.
Beveiligingsaudits:
Het creëren van een veilige omgeving is een uitdagende taak voor elk bedrijf. Elke dag worden nieuwe exploits ontworpen, de wetgeving evolueert regelmatig, leveranciers introduceren nieuwe functies en verbeteringen vaker dan ooit tevoren.
HKE Installatietechniek biedt beveiligingsaudits om u te helpen bij het implementeren van de best mogelijke IT-beveiliging om uw bedrijf veilig en beschermd te houden.
IT-infrastructuurontwerp:
In het huidige bedrijfsklimaat is IT een integraal onderdeel van elke organisatie en het afstemmen van de IT-strategie op de zakelijke is geen gemakkelijke taak. Inzicht in de zakelijke vereisten en richting is wat we doen.
Onze ontwerpen zijn geen ontwerpen voor IT-infrastructuur, maar ontwerpen voor bedrijfscontinuïteit, en we passen IT aan de bedrijfsstrategie aan, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf sterker en concurrerender is.