Toegangscontrole omvat een reeks technische oplossingen voor een enkel probleem, de noodzaak om de vrije stroom van geautoriseerde mensen mogelijk te maken en ongewenste bezoekers de toegang te ontzeggen.

Door indringers en inloopdieven uit te sluiten, helpt toegangscontrole het verlies van voorraden en persoonlijke bezittingen te voorkomen, de veiligheid van medewerkers te vergroten en gevoelige informatie te beschermen.

Door een breed scala aan producten en systemen van verschillende fabrikanten aan te bieden, denken we dat we de perfecte beveiligingsoplossing kunnen bieden voor gebouwen en grote en kleine organisaties voor alle toepassingen.

Of u nu een enkele deurtoepassing nodig heeft of een volledig geïntegreerde online globale oplossing die vanuit verschillende locaties wordt aangestuurd, HKE Installatietechniek heeft de oplossing die aan uw behoeften voldoet.

We hebben ervaring met systemen die gebruik maken van alle soorten leestechnologieën zoals magneetstrip, proximity, smartcards van RFID & Mifare en biometrische oplossingen.

We integreren ook met barrières etc.

HKE Installatietechniek is in samenspraak met GBE Converge een erkend installateur erkend door de NSI (Nationale Standaarden Inspectie), voorheen bekend als NACOSS.

GBE Converge heeft de NACOSS Gold-goedkeuring (NSI's belangrijkste schema) voor de installatie van toegangscontrolesystemen, een weerspiegeling van onze technische expertise en hoogwaardige zakelijke en operationele normen.