security 1HKE Installatietechniek heeft een schat aan ervaring in alle aspecten van CCTV, van eenvoudige oplossingen op instapniveau tot complexe pc-gebaseerde matrixsystemen met de nieuwste krachtige CCD-technologie met supersnelle en intelligente positioneringsapparatuur op afstand.

Standaard maken we gebruik van de nieuwste digitale video-opname-oplossingen, van het meest basale systeem tot installaties met meerdere camera's en meerdere locaties.
Succesvolle implementatie omvat activiteiten die zo divers zijn als: onderwijsomgevingen, ziekenhuizen, stadscentra, winkels, transportfaciliteiten, sportstadions, bankbedrijven, productiefaciliteiten en meer, waardoor HKE Installatietechniek de keuze is geworden van veel van de beste adviseurs en bestekschrijvers van het land.

We werken ook op sites die verschillende methoden van externe toegang hebben, enz. Of het nu gaat om een LAN, WAN, Virtual Private Network (VPN) of traditionele vaste lijnoplossing,
HKE Installatietechniek heeft de middelen om videogegevens te bekijken, te bekijken, op te slaan en te distribueren van gegevens en afbeeldingen tussen gebruikers en sites.

Op afstand bewaakte sites zijn ontworpen om te voldoen aan de nieuwste BS8418-normen.
HKE Installatietechniek is in samenwerking met GBE Converge, is een erkend installateur erkend door de NSI (Nationale Standaarden Inspectie), voorheen bekend als NACOSS. GBE Converge heeft de NACOSS Gold-goedkeuring (het belangrijkste schema van NSI) voor de installatie van CCTV-systemen, een weerspiegeling van onze technische expertise en hoogwaardige zakelijke en operationele normen.