alarm vkOnze ervaring heeft geleerd dat beveiligingssystemen individueel ontworpen, zorgvuldig geïnstalleerd en regelmatig onderhouden moeten worden, zowel in een woongebouw als in een bankinstallatie met hoge veiligheid.
Als onderdeel van ons ontwerpproces zullen we de risico's van uw gebouwen en operaties beoordelen en er een oplossing omheen bouwen door bewezen technieken te combineren met geavanceerde technologie.

Onze aanpak zorgt ervoor dat uw systeem gebruiksvriendelijk, eenvoudig, probleemloos en effectief is bij het beschermen van uw bedrijf, medewerkers, bezoekers, informatie en activa.
Alle oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de nieuwste Europese norm voor inbraakalarmsystemen EN50131.

Echter, bepaalde toepassingen zoals Gezondheidszorg (HTM-normen), Militair (JSP-normen) en Onderwijs (BB-normen) vragen om alternatieve eisen, ook hier heeft HKE Installatietechniek ervaring mee.

HKE Installatietechniek is een erkend installateur in samenwerking met GBE Converge erkend door de NSI (National Standards Inspection), voorheen bekend als NACOSS.
GBE Converge heeft de NACOSS Gold-goedkeuring (NSI's hoofdschema) voor de installatie van inbraakalarm, wat onze technische expertise en hoogwaardige zakelijke en operationele normen weerspiegelt.