server 02Van eenvoudige verplaatsingen, toevoegingen of wijzigingen tot complete herontwerpen van oplossingen en installaties, wij ontwerpen om uw netwerkinfrastructuur toekomstbestendig te maken.
Netwerk:
onze gecertificeerde netwerkingenieurs van Cisco en HP kunnen uw bedrijf het hoogste niveau van expertise bieden en ervoor zorgen dat uw netwerk veilig is en efficiënt werkt.
We bieden installatie, ontwerp en ondersteuning voor: Firewalls Network load balancers, proxy- en traffic shaping-apparaten Rand- en kernschakelaars Netwerkbewaking Routers Content- en spamfilters Connectiviteit op afstand VPN-oplossingen Servers: er is geen goede of foute serveroplossing, maar er is maar één oplossing die geschikt is voor uw bedrijf.
Servers verhogen de productiviteit en ondersteunen de groei van het bedrijf, en dit is wat we leveren: hoogwaardige, premium serverinfrastructuur om een stabiel en betrouwbaar IT-platform te bieden.
We werken samen met DELL en HP als onze hardwareleveranciers en een aantal bewezen hostingproviders.
Bedrijfscontinuïteit en noodherstel zijn ingebouwd in onze serverontwerpen, of we nu fysieke, hybride of cloudgebaseerde oplossingen bieden.
Draadloos:
het percentage draadloze apparaten in elke zakelijke omgeving neemt voortdurend toe in aantal en complexiteit, dus het beheren van de efficiëntie en beveiliging van draadloze netwerken kan als een uitdaging worden beschouwd.
Veel bedrijven hebben geen hoogopgeleide draadloze netwerkingenieurs in huis. Bovendien zijn er veel hardwarefabrikanten die beweren dat hun producten u de best mogelijke prestaties zullen leveren, maar hoe weet u of dit voor uw bedrijf zal werken?
Door een draadloos overzicht van uw pand aan te bieden met behulp van gespecialiseerde software, kunnen we een draadloze oplossing op maat voor u en uw bedrijf ontwerpen, implementeren en beheren.
We kunnen uw bedrijf ook voorzien van Microsoft-services, cloudservices en gehoste uitwisselingsoplossingen.